FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τόσα ζητάει από τη Λαμία ο Μπερτόλιο»

Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για τα χρήματα που φέρεται πως ζητάει ο Φακούντο Μπερτόλιο από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέτος πρόσφεραν αρκετά στον ΠΑΣ Λαμία, ήταν ο Φακούντο Μπερτόλιο. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε μία μεγάλη υπέρβαση για να έρθει ο Αργεντινός στην ομάδα, δικαιώθηκαν αυτοί που τον έφεραν αλλά τώρα δύσκολα, όπως φαίνεται, θα παραμείνει!

Σημερινό δημοσίευμα του a-sports κάνει λόγο για τα χρήματα που φέρεται να ζητάει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, τα οποία φτάνουν στις 300χιλ€.

Αν όντως ισχύει το ποσό αυτό, τότε σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ανανέωση του συμβολαίου του, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό το μπάτζετ θα μειωθεί και δεν θα γίνουν τόσο μεγάλα ανοίγματα.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Aπίθανο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Λαμία και τη νέα σεζόν ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, τις οποίες θέλει να εξαργυρώσει με το ανάλογο συμβόλαιο.

Ο 29χρονος άσος φέρεται να αξιώνει περί τις 300.000 ευρώ για να βάλει την υπογραφή του και τέτοια λεφτά δεν μπορούν να τα δώσουν οι Φθιώτες.

Έτσι, ο Μάκης Χάβος είναι προφανές ότι κάνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Λατινοαμερικανό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button