Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όλα τα σενάρια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή – Τι θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Όλα τα σενάρια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Super League.

Όλα τα σενάρια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Super League.

Σε κούρσα για δύο έχει μετατραπεί το πρωτάθλημα της Super League, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι δύο που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Μπορεί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να βρίσκονται μέσα στη «μάχη» μαθηματικά, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κόψουν πρώτοι το… νήμα.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-0, έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα, δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία. Ο Δικέφαλος «σκαρφάλωσε» στους 74 βαθμούς και βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πίσω από τους «κιτρινόμαυρους».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να τερματίσει πρώτη, αφού θέλει δύο νίκες στα ματς που απομένουν (κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη), αλλά και ένα… στραβοπάτημα της ΑΕΚ στα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία.

Φυσικά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι η μοναδική που κρατάει την τύχη στα… χέρια της, αφού σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει ισάριθμα τρίποντα, τότε «κλειδώνει» το πρωτάθλημα χωρίς να κοιτάει τους αντιπάλους του.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και θέλει δύο νίκες (κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό), αλλά και διπλή απώλεια βαθμών από την ΑΕΚ.

Παρόμοια είναι τα πράγματα και για τον Ολυμπιακό, που είναι πέντε βαθμούς μακριά.

Το πρόγραμμα των τεσσάρων πρωτοπόρων δύο αγωνιστικές πριν το τέλος:

ΑΕΚ 75

15/5 20:00 Ολυμπιακός (εκτός έδρας)
19/5 20:00 Λαμία (εντός έδρας)

ΠΑΟΚ 74

15/5 20:00 Παναθηναϊκός (εντός έδρας)
19/5 20:00 Αρης (εκτός έδρας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 71

ΠΑΟΚ (εκτός έδρας)
Ολυμπιακός (εντός έδρας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70

ΑΕΚ (εντός έδρας)
Παναθηναϊκός (εκτός έδρας)

Η βαθμολογία 

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button