Τοπικά Σπορ

Με ρεκόρ συμμετοχών διεξάχθηκε το Goulinas Volcano Enduro! (φωτογραφίες)

Με τεράστια επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Goulinas Volcano Enduro, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12- 14 Απριλίου 2024 στη Σπερχειάδα και το όρος Γουλινά στο Δήμο Μακρακώμης.

Με τεράστια επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Goulinas Volcano Enduro, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12- 14 Απριλίου 2024 στη Σπερχειάδα και το όρος Γουλινά στο Δήμο Μακρακώμης.

Για τρεις ημέρες η πόλη της Σπερχειάδας αλλά και ολόκληρος ο Γουλινάς πλημμύρησε από εκατοντάδες κόσμο και ποδήλατα σε μια μεγάλη γιορτή, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2024.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις 3ήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος Goulinas Adventure και ο  Δήμος Μακρακώμης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας· όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ειδικών διαδρομών, το μαγευτικό φυσικό τοπίο, αλλά και με την εγκάρδια φιλοξενία των ντόπιων και των εθελοντών, που κατέβαλαν το μέγιστο, για την ομαλή έκβαση τη διοργάνωσης.

Σπουδαία επίσης ήταν η συνεισφορά της Κοινότητας Σπερχειάδας,  του Συλλόγου Νέων Σπερχειάδας, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας, του Συλλόγου Γυναικών Σπερχειάδας, του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Σπερχειάδας,  του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κοινότητας Φτέρης, της Κοινότητας Φτέρης, και του Ελληνικού Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Μακρακώμης, που φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την προσφορά των γιατρών κου. Αλέξανδρου Ντζούνα και κας. Αμάντας Πολυδώρου , της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας και φυσικά όλων των εθελοντών που συνετέλεσαν στην περάτωση της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας,  που για ακόμα μία φορά στήριξαν τον τόπο τους, βοηθώντας στην διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Και φυσικά το Enduro Greek Series, που για δεύτερη χρονιά μας εμπιστεύτηκε και επέλεξε το όμορφο βουνό του Δήμου μας και τις παροχές του Συλλόγου Goulinas Adventure, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο φιλοξενίας, για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναμένουμε με ανυπομονησία για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ : https://we.tl/t-poaVGS4s6J

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό ανατρέξτε στο Facebook του

Goulinas Adventure Σπερχειάδα

Διαβάστε επίσης

Back to top button