Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Ανεβαίνει το τέμπο από Δευτέρα – Τα επόμενα φιλικά

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ απολαμβάνουν το ρεπό που τους δόθηκε μέχρι και σήμερα – Ακολουθεί «βαρύ» πρόγραμμα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ απολαμβάνουν το ρεπό που τους δόθηκε μέχρι και σήμερα – Ακολουθεί «βαρύ» πρόγραμμα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ απολαμβάνουν το ρεπό που τους δόθηκε μέχρι και σήμερα, ενώ από τη Δευτέρα, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, οι ρυθμοί θα αρχίσουν σταδιακά να ανεβαίνουν.

Η ένταση των προπονήσεων σε συνάρτηση με τα φιλικά παιχνίδια που θα έχουν την τιμητική τους στη συνέχεια θα κάνουν πιο «βαρύ» το πρόγραμμα για τους «βυσσινί», με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ικανού να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες της νέας χρονιάς.

Στόχος της ΑΕΛ δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να επιστρέψει «στα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που αξίζει δικαιωματικά να βρίσκεται.

Αυτός ακριβώς θα είναι ο στόχος του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του το επόμενο διάστημα, ο οποίος μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις θα προσπαθήσει να δώσει στην ομάδα την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει.

Ήδη τα δύο τελευταία δυνατά φιλικά με Λεβαδειακό και Άρη έδειξαν ενθαρρυντικά στοιχεία και κυρίως ότι η ΑΕΛ κινείται σε πολύ καλό δρόμο.

Η συνέχεια θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη στον Βόλο στο ματς με την Καλαμάτα, ενώ το Σάββατο 21 του μηνός οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν τον Αετό Μακρυχωρίου σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στις φιλικές αναμετρήσεις.

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 25 του μηνός στην Πτολεμαΐδα το ματς με τον Εορδαϊκό και τη σκυτάλη θα πάρει την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι (στο στάδιο Αλκαζάρ) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα δοθεί το δεύτερο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Ρόδο, την οποία θα αντιμετωπίσει και εκτός έδρας στις 18 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια και παράλληλα με τις προπονήσεις θα γίνει το «μοντάρισμα» της νέας ομάδας με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Πηγή: Ελευθερία

Διαβάστε επίσης

Back to top button