Νέα από Ελλάδα

Επαγγελματική νίκη για Παναχαΐκή

Από νίκη σε νίκη πετάει η Παναχαΐκή με τελευταίο…θύμα της την ΑΕ  Καραϊσκάκης. Οι Πατρινοί επικράτησαν με 1-0  εκτός έδρας και στρογγυλοκάθησαν στην 2η θέση της κατάταξης με 26 βαθμούς, μόνο τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Άρη.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η Παναχαΐκή συνεχίζει να βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου, έστω και αν δεν ήταν αυτοσκοπός της κάτι τέτοιο στην αρχή της σεζόν. Οι Πατρινοί δεν εντυπωσίασαν με τη σημερινή τους εμφάνιση ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν, τους τρεις πόντους της νίκης.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Ελευθεριάδης που έγραψε το 1-0 με ωραίο σουτ στο 27ο λεπτό. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες δημιούργησαν κάποιες φάσεις, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και κάπως έτσι η αχαϊκή ομάδα έφτασε σε ένα σημαντικό διπλό.

 

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσοντάκης, Μακρής, Χούσος, Κόλινς (68′ Ευαγγέλου), Μακρίδης (77′ Μπεκατώρος), Δημητριάδης (57′ Κυριάκης), Λουκίνας

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Γκίνο (78′ Λουμπαρδέας), Αποστολόπουλος (46′ Στεργίδης), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (84′ Βασιλείου)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button