Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι οι Εντουάρντο και Ξάντας

Τις περιπτώσεις των δύο ακραίων κυνηγών της Μπράγκα Γουίλσον Εντουάρντο και Μπρούνο Ξάντας εξετάζει εν όψει του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός.

Παίκτες οι οποίοι θα τον ενισχύσουν εν όψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει να ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Δύο από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν στους «ερυθρόλευκους» έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται από τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτές των Γουίλσον και Ξάντας. Ο πρώτος είναι 29χρονών και αγωνίζεται στην θέση του ακραίοι κυνηγού στην Μπράγκα, όπως και ο δεύτερος ο οποίος είναι 22 χρονών.

Ο Εντουάρντο, ο οποίος αγωνίζεται χρόνια στην Μπράγκα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας προσβλέπει σε έναν καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του σε ομάδες, είτε από την Ρωσία, είτε από την Αραβία.

Ο διεθνής με την Εθνική Ανγκόλας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και σαν δεύτερος επιθετικός δίπλα ή πίσω από τον σέντερ φορ σε δηλώσεις που έκανε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπράγκα.

Την φετινή σεζόν, ο ίδιος δεν είχε αρκετές συμμετοχές λόγω ενός τραυματισμού που τον άφησε έξω για ενάμιση μήνα. Επέστρεψε στην Πορτογαλία το 2016 , έπειτα από μια σεζόν που είχε σε Κροατία και Ολλανδία αγωνιζόμενος με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ντε Χάαγκ, ενώ ως παίκτης της Μπράγκα μετρά 149 παιχνίδια, 46 γκολ και 28 ασίστ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Ξάντας είναι αριστεροπόδαρος, ο οποίος του αρέσει να ξεκινάει τις προσπάθειες του από τα δεξιά και να συγκλίνει στον άξονα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν δεκάρι. Τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Μαρίτιμο από την Μπράγκα έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε στις αρχές της περυσινής χρονιάς με συνέπεια να τον πάει πίσω.

Ο ίδιος θεωρείται εξαιρετική επιλογή. Η Μπράγκα θέλει να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι, ωστόσο από την πλευρά της η πορτογαλική ομάδα, δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πώληση του ίσως και δανεισμό με οψιόν αγοράς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button