Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η Περσέπολις επανήλθε για τον Ανσαριφάρντ, αλλά αυτός δεν θέλει να γυρίσει στο Ιράν»

Τα ιρανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Περσέπολις κάνει νέες προσπάθειες για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ωστόσο μέχρι στιγμής ο επιθετικός της ΑΕΚ αγνοεί τις κλήσεις του συλλόγου. #slgr #aekfc #KarimAnsarifard #Iran #season2022_2023 #Persepolis

Τα ιρανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Περσέπολις κάνει νέες προσπάθειες για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ωστόσο μέχρι στιγμής ο επιθετικός της ΑΕΚ αγνοεί τις κλήσεις του συλλόγου.

Ένας από τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Για τον Ανσαριφάρντ έχουν υπάρξει κρούσεις το προηγούμενο διάστημα από ιρανικούς συλλόγους, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να γυρίσει στην πατρίδα του. Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα, σύμφωνα με τα ιρανικά ΜΜΕ, η Περσέπολις επανήλθε, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει μαζί της.

Όπως τονίζει μάλιστα η ιστοσελίδα varzesh3.com «οι προσπάθειες της Περσέπολις για τον Ανσαριφάρντ έχουν ξεκινήσει από χθες, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Λέγεται πως ο Ανσαριφάρντ δεν θέλει να επιστρέψει στο ιρανικό πρωτάθλημα και τη δεδομένη στιγμή θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button