Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από τον Λιβάγια και τον Μπουχαλάκη έως τον Σαράνοφ: Ο Άρης και οι αποκλεισμοί στο Κύπελλο είναι μια… πονεμένη ιστορία! (video)

Εκτός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Άρης έπειτα από το «μπλόκο» του Σαράνοφ και Τζανετόπουλου στη Φθιώτιδα, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 1-0 από τη Λαμία στην παράταση! #slgr #lamiafc #arisfc #ΚύπελλοΕλλάδος #season2021_2022

Εκτός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Άρης έπειτα από το «μπλόκο» του Σαράνοφ και Τζανετόπουλου στη Φθιώτιδα, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 1-0 από τη Λαμία στην παράταση!

Με άλλα λόγια ακόμη ένα θήραμα έπεσε στην παγίδια του ΠΑΣ ή μάλλον καλύτερα, με ακόμη έναν… ιδιαίτερο αποκλεισμό ήρθαν αντιμέτωποι οι «κίτρινοι».

Γενικότερα η σχέση του Άρη με τον θεσμό του Κυπέλλου δεν είναι η καλύτερη, το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Ειδικότερα από την χρονιά που ανέβηκε και πάλι στα σαλόνια της Super League η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να θυμάται… αποκλεισμούς. Το BN Sports έκανε μια αναδρομή σε αυτά τα προηγούμενα χρόνια και σας παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους οι «κίτρινοι» αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button