Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προς παραμονή ο Ελαμπντελαουί, χαιρετούν Ντομίνγκεζ και Καμπιάσο!

Αρκετές ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Μία από τις περιπτώσεις στις οποίες φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή είναι αυτή του Ομάρ Ελαμπντελαουί (ΦΩΤΟ).

Αν και αρχικά φαινόταν ότι ο Νορβηγός θα ακολουθήσει τον Μάρκο Σίλβα στη Γουότφορντ, τελικά φαίνεται ότι θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Ο Ελαμπντελαουί θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας στις 20 Ιουνίου στην Αυστρία και είναι πλέον πολύ πιθανό να συνεχίσει μαζί τους.

Αντίθετα, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Εστέμπαν Καμπιάσο ετοιμάζονται να βγάλουν τα ερυθρόλευκα.

Ο Γιάννης Βρέντζος φέρεται να ενημέρωσε τους δύο Αργεντίνους ότι δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν, εξηγώντας τους και τους λόγους της απόφασης.

Ο «Τσόρι» βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και μένει να φανεί αν θα βρει μια πρόταση που θα τον ικανοποιεί, ενώ για τον συμπατριώτη του παραμένει αμφίβολο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, έχοντας και κάποιες προτάσεις, ή θα επιλέξει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει περισσότερες συμμετοχές, ενώ όσον αφορά τον Μανώλη Σιώπη, λογικά θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην προετοιμασία, με τον Μπέσνικ Χάσι να αποφασίζει για το αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ.

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button