ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένα «τρελό» μεταγραφικό σενάριο… και το «αιώνιο» ταλέντο! (vids+pics)

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είχε όλο το ταλέντο για να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, όμως τα πράγματα δεν πήγανε έτσι όπως τα ήθελε… ή μάλλον καλύτερα δεν πήγαν έτσι όπως ήθελαν κάποιοι άλλοι να πάνε

Ο γεννημένος στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ το 2008 έφυγε και πήγε στη Βελέζ. Εκεί έκατσε μέχρι το 2011 παίζοντας 42 φορές ,πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Έπειτα ήρθε το μεγάλο βήμα στην Ίντερ. Το 2011 λοιπόν πήρε μεταγραφή στην ιταλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε 73 φορές και πέτυχε 11 γκολ.

Το 2014 δόθηκε δανεικός στη Σάντερλαντ και μια νέα πρόκληση βρέθηκε μπροστά στον Ρίκι. Όμως, ούτε εκεί κατάφερε να ανταπεξέλθει. Έπαιξε μόνο 14 φορές και δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ένα γκολ.

Φεύγοντας από την Αγγλία και τη Σάντερλαντ, ο Ρίκι Άλβαρεζ επέστρεψε στην Ιταλία, όχι όμως στην Ίντερ. Το 2016 πήρε μεταγραφή στην Σαμπντόρια στην οποία αγωνίζεται και τώρα. Έχει παίξει 33 φορές με την ομάδα της Γένοβας και έχει σκοράρει 2 φορές.

Ο Ρίκι είναι και διεθνής ποδοσφαιριστής με την ομάδα της Αργεντινής και από το 2011 που κλήθηκε για πρώτη φορά έχει φορέσει το εθνόσημο μόλις 9 φορές, έχοντας και 1 γκολ.

Δείτε βίντεος από τις καλύτερες στιγμές του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button