ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μέχρι τώρα… «κυανόλευκες» κινήσεις!(pics)

Με τελευταίο «χτύπημα» την ανανέωση του συμβολαίο του Μάρκο Μπλάζιτς, συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία.

Πάμε να δούμε τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές της μέχρι τώρας στιγμής για τον ΠΑΣ Λαμία:

Οι ανανεώσεις:

Εχθές το νωρίς το βράδυ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίο του Μάρκο Μπλάζιτς. Έτσι ο Σέρβος, ο οποίος φέτος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με την «κυανόλευκη» φανέλα, θα παραμείνει για έναν χρόνο ακόμη.

Για έναν χρόνο ακόμη στη Λαμία, θα παραμείνει και ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο κεντρικός αμυντικός υπέγραψε και αυτός νέο συμβόλαιο την προηγούμενη εβδομάδα και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ.

Οι μεταγραφές για τη Λαμία ξεκίνησαν αρκετά νωρίς, με την απόκτηση του Πατρίκ Βουό, από τον ΌΦΗ, με τον Ιβοριανό φορ να υπογράφει στην φθιωτική ομάδα, ερχόμενος από μια χρονιά με αρκετά γκολ στη Football League.

Δεύτερη μεταγραφή ήταν του άγνωστου για εμάς, Ματέι Πόντλογκαρ. Ο Σλοβένος επιθετικός, αγωνιζόταν στη Σέλιε, καθώς και στην Εθική της χώρας.

Τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία, είναι μέχρι στιγμής ο Νόε Ακόστα. Ο Ισπανός μέσος αποτελεί μέχρι στιγμής την καλύτερη μεταγραφή της ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, καθώς η εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, είναι αρκετά μεγάλη.

Επίσης, υπάρχουν και άλλες υποθέσεις ανανεώσεων που απομένει μόνο η ανακοίνωση για επισημοποιηθεί, όπως αυτή του Αλέξανδρου Καραγιάννη, ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο LamiaSports αποκάλυψε πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ.

Κοντά στο να ανανεώσει είναι οι Βαγγέλης Πίτκας και Παναγιώτης Σπυρόπουλος, όπου όπως φαίνεται υπολογίζονται από τον Μπάμπη Τεννέ και για τη Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button