Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Άνετη επικράτηση της Αναγέννησης επί της Θύελλας Ροδωνιάς! (pics)

Με σκορ 4-1 η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας ξεπέρασε το εμπόδιο της Θύελλας Ροδωνιάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Με σκορ 4-1 η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας ξεπέρασε το εμπόδιο της Θύελλας Ροδωνιάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Η γηπεδούχος ομάδα της Σπερχειάδας πήρε εύκολα τη νίκη, αν και έπαιξε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού με 10 παίκτες, αλλά οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν αυτοί που με δικά τους λάθη πρόσφεραν απλόχερα τα γκολ του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο τον αγώνα  και μέχρι να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα, είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε σωτήρια .

Η απερίσκεπτη αποβολή του Ψυχογιού στο 35΄δεν επηρέασε τους γηπεδούχους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού με δικά τους λάθη, οι παίκτες της Σπερχειάδας ανέβασαν σταδιακά το δείκτη του σκορ στο 3-0 και εκεί τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

Μόλις στο 5΄οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Νιώρα, όταν βρέθηκε από πλάγια θέση και δεξιά , απέναντι στον τερματοφύλακα της Ροδωνιάς, ο οποίος με ωραία επέμβαση έσωσε την εστία του, στο σουτ των γηπεδούχων, πετώντας τη μπάλα με τα πόδια κόρνερ.

Στο 10΄ο Ψυχογιός ήταν αυτός που βρέθηκε απέναντι από τον Τριανταφύλλου, σούταρε, αλλά και πάλι ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε  με διπλή προσπάθεια!

Οι φιλοξενούμενοι στο 15΄είχαν την ευκαιρία να απειλήσουν την εστία του Μακρή, όταν ο Βλάχος από αριστερά έβγαλε τη βαθιά σέντρα, αλλά ο Ντζιαβίδας για λίγο δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από την απειρία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο Δρόσος κέρδισε σε ανατροπή του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λάιος ανοίγοντας το σκορ(1-0).

Στο 35΄ο Ψυχογιός αποβλήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά σε αντίπαλο.

Το ημίχρονο έκλεισε με το σουτ του Λάιου στο 44΄, το οποίο πέρασε πάνω από το αριστερό παραθυράκι του Τριανταφύλλου.

Στο Β΄μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι, στο 51΄από κακή αμυντική συμπεριφορά  των φιλοξενούμενων, κέρδισαν νέο πέναλτι, (ανατροπή) το οποίο εκτέλεσε και πάλι ο Λάιος και παρά την προσπάθεια του Τριανταφύλλου, σημείωσε το 2-0.

Στο 59΄ένα ακόμη λάθος των κεντρικών αμυντικών της Ροδωνιάς, έδωσε την ευκαιρία στον Λάιο και πάλι να τιμωρεί μέσα από την περιοχή, κάνοντας με σουτ το 3-0 , σημειώνοντας το προσωπικό του χατ τρικ!

ΟΙ φιλοξενούμενοι νωρίς είδαν να χάνουν το παιχνίδι, προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 61΄μετά το φάουλ του Κωνσταντακόπουλου, είχαν την κεφαλιά του Ντζιαβίδα, αλλά ο Μακρής απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι εδραίωσαν τη νίκη τους στο 65΄με τον Κατσαντώνη, ο οποίος εύκολα ξέφυγε από την αριστερή πλευρά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα, σημειώνοντας το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το “γκολ της τιμής” στο 73΄με τον Καλαντζή, ο οποίος εκτέλεσε μακρινό τεχνικό φάουλ, το οποίο “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημειώνοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.  Κουρεμάδας Κ., με βοηθούς τους Αναγνώστου Ι., και Τσιαφίτσας Α.

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Μακρής, Σοφιανός(52΄Κορδογιάννης), Κατσαντώνης(82΄Τσακιστός), Χατήρας(65΄Παρασκευιώτης), Νέλλας Β.(82΄Τσιγαρίδας Γ.), Νέλλας Άγγ., Δρόσος, Αντωνίου, Ψυχογιός, Λάιος(82΄Τσιγαρίδας Κ.), Νιώρας(46΄Παπαλυμπέρης)

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Γ.): Τριανταφύλλου, Ζαγγανάς΄(60΄Πολύζος), Βλάχος, Κόκκοτας, Μονάντερος(60΄Κρέτσης), Κατσακιώρης Χ., Καλαντζής(76΄Δρακάκης) , Γαλανός Ι.(82΄Πέππας), Κωνσταντακόπουλος, Ντζιαβίδας Γιάν.(76΄Λαμπροθανάσης),  Κυρμιτσής

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Γιώργος Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button