FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλαντωνόπουλος: «Όλα βαίνουν καλώς με την ομάδα»

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης…

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Λαμία, στην πορεία του στην SuperLeague.

Ο 25χρονος μπακ-χαφ μίλησε στο αθλητικό σάιτ aek365.com, σχολιάζοντας την πορεία του στην ομάδα της Λαμίας, την συνολική εμφάνιση της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς και την εικόνα που δείχνει η ΑΕΚ φέτος αλλά και τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά ο Βασιλαντωνόπουλος, σημείωσε τα εξής:

-Έχεις μια εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στην Λαμία, πόσο πολύ πιστεύεις θα σε βοηθήσει για να επιστρέψεις το καλοκαίρι στην ΑΕΚ;

Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και στην ομάδα αλλά και εγώ έχω σταθερή και καλή πορεία και γι’ αυτό με βοηθάει η ομάδα. Θεωρώ πως και η περσινή αλλά και η φετινή χρονιά, μου έχει προσφέρει πολλά εφόδια και εμπειρίες έτσι ώστε όταν γυρίσω να είμαι απόλυτα έτοιμος να ανταποκριθώ.

-Αντιλαμβάνεσαι εσύ ότι η παρουσία σου στην Λαμία, ουσιαστικά σου δίνει τα «εφόδια» για να γυρίσεις πιο έτοιμος;

Όπως είπα και παραπάνω, θεωρώ πως ο δανεισμός μου ο φετινός αλλά και ο περσινός με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτό το αντιλαμβάνομαι και εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου και γενικά το καταλαβαίνω, διότι αρχίζω και βελτιώνω πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μου.

-Αγωνίζεσαι σε έναν ρόλο δεξιού μπακ-χαφ, έχοντας ωστόσο μεγάλη ελευθερία κινήσεων και πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες σε προωθήσεις. Πιστεύεις ότι αυτή η θέση του φουλ μπακ είναι αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα;

Ναι, μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η θέση. Αλλά και ως μπακ έχω αγωνιστεί αρκετά που είναι η θέση μου, αλλά και ως εξτρέμ σε κάποια μας, όταν χρειάστηκε.

-Η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά δύο ποδοσφαιριστές στην θέση σου τους Μπακάκη – Γκάλο, αν και ο Μπακάκης παίζει πιο πολύ πλέον αριστερά, μίλησε μου λίγο για το πως τους βλέπεις αγωνιστικά φέτος;

Και τα δύο παιδιά είναι και εξαιρετικοί παίκτες αλλά και υπέροχοι σαν προσωπικότητες. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την ποιότητα και μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μια θέσεις και αυτό το βλέπουμε και στα φετινά παιχνίδια της ομάδας. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ, με βοήθησαν πάρα πολύ και μου μιλούσαν συνεχώς με σκοπό να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στην συνέχεια.

-Δύο λόγια για την φετινή παρουσία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αν ζηλεύεις με την καλή έννοια;

Είναι αξιοζήλευτη για τον οποιοδήποτε γενικά η φετινή πορεία της ομάδας αλλά και για μ’ ένα προσωπικά. Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της και ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις. Και πιστεύω θα συνεχίσει να το κάνει γιατί είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και έτοιμοι και αυτό φαίνεται ματς με το ματς.

-Έχοντας δει και έχοντας αντιμετωπίσει ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι αρκετοί ακόμα και αντίπαλοι λένε πως η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Συμφωνείς με αυτήν την άποψη καταρχήν; Κι αν πιστεύεις πως η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου;

Θεωρώ πως ναι, η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό πιστεύω ότι η φετινή ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και το λέω αυτό διότι έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν αφήνει ούτε ένα ματς στην τύχη του, το παλεύει ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ και δεν τα παρατάει ποτέ. Και για’ μένα το πιο σημαντικό. επειδή ξέρω και γνωρίζω, είναι το οικογενειακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα και βγαίνει συνεχώς και στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτό έχουν συμβάλει όλοι και σίγουρα και ο προπονητής. Η ομάδα βγάζει ομοιογένεια και υγεία και αυτό κατά την γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό για την επίτευξη των στόχων.

-Έχοντας αντιμετωπίσει πρόσφατα τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη τρεις φορές σε σύντομο διάστημα με τον ΟΣΦΠ, τι θεωρείς πως πρέπει να προσέξει;

Όπως γνωρίζουμε ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς θέλει και πως θα δουλέψει. Το μόνο που μπορώ να πω με βάση το ματς το δικό μας, είναι πως όταν δεν έχει την μπάλα πιέζει ψηλά στο γήπεδο και σε περίπτωση που την κερδίζει παίζει πολύ γρήγορα στους ελεύθερους παίκτες και στους κενούς χώρους του αντιπάλου.

-Είναι το όνειρο σου η επιστροφή στην ΑΕΚ;

Δεν θα έλεγα όνειρο γιατί ανήκω στην ομάδα. Είναι ένας στόχος που έχω βάλει και θεωρώ πως θα καταφέρω να πετύχω την επάνοδο μου στην ΑΕΚ και την καθιέρωση μου στην ομάδα την νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button