Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΓενικάΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η Επιτροπή Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Φθιώτιδας

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς, συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων στη Φθιώτιδα.

Σκοπός της Επιτροπής είναι να γνωμοδοτήσει για την καταλληλότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη Φθιώτιδα κι ελπίζουμε αυτό να γίνει με αντικειμενικότητα, ορθολογισμό και υπευθυνότητα, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις μέσα στην ερχόμενη περίοδο.

Να δούμε αναλυτικά τη σύνθεση της Επιτροπής:

Α) Ζήσης Παπασταμάτης, υπάλληλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του κλάδου Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά του την Αλεξάνδρα Οικονομοπούλου, υπάλληλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του κλάδου Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών.

Β) 1. Γεώργιος Μπράνης, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Αλεξανδρή, για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λαμιέων. Για την περιοχή του Δ.Δ. Υπάτης, αναπληρωτής ορίζεται ο Ηλίας Γρουσουζάκος.

  1. Γεώργιος Κουτσιαρής, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Αντωνίου, για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λοκρών.
  2. Θωμάς Γκούτας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Τσιαβάκη, για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δομοκού.
  3. Απόστολος Κατσινάς, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Τζακώστα, για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Στυλίδας.
  4. Απόστολος Στεργιόπουλος, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά του τη Μαρία Δεληγιάννη, για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.
  5. Γεώργιος Σταθοκώστας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Κουτσούκη, για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μακρακώμης.

Γ) Χρήστος Γερασόπουλος, Πύραρχος  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Ιωάννη Παπαμίχο, Πυραγό της ίδιας υπηρεσίας.

Δ) Αλεξάνδρα Βεντούρη, ειδικευόμενη ιατρό Γενικής Ιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ως τακτικό μέλος.

***  Για κάθε έλεγχο η Επιτροπή συμπληρώνεται από έναν  εκπρόσωπο της διοίκησης της επιθεωρούμενης αθλητικής εγκατάστασης ή του φορέα στον οποίο ανήκει, έναν  εκπρόσωπο της αθλητικής ομοσπονδίας του κατά περίπτωση αθλήματος και έναν  εκπρόσωπο της οικείας επαγγελματικής ένωσης, όταν στην αθλητική εγκατάσταση διεξάγονται και αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

***  Στην περίπτωση αθλητικής εγκατάστασης πολλαπλής χρήσης, οι εκπρόσωποι των δύο τελευταίων φορέων προέρχονται από το άθλημα με τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών.

***  Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Αικατερίνη Καλτσά, υπάλληλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού.

Πηγή: efthia

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button