FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι… ο Βασιλαντωνόπουλος!(pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία εθχές ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ενός ταλαντούχου μπακ-χαφ.

Όπως είδατε σε χθεσινό άρθρο του LamiaSports, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την ΑΕΚ, για τον επόμενο χρόνο.

Πάμε να δούμε όμως ποιος είναι ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ:

Ο γεννημένος στο Αίγιο 25χρονος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στην ομάδα της Θύελλας Αιγίου. Έπειτα αγωνίστηκε και στην μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, τον Παναγιάλειο.

Όμως, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό έγινε όταν από το 2012 έως και το 2014 ο Βασιλαντωνόπουλος πραγματοποιήσε 50 εμφανίσεις με την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής και μάλιστα πέτυχε και 2 γκολ.

Έπειτα ήρθε το βήμα στην Αθήνα και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην ομάδα του Απόλλωνα έπαιξε μόλις 17 παιχνίδια αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει και κέρδισε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Το 2015 η Ένωση αγόρασε τον νεαρό μπακ-χαφ και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Με τα «κιτρινόμαυρα» όμως έπαιξε μόλις δύο φορές και έπειτα δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Βέροιας.

Το 2016 λοιπόν, η ομάδα της Ημαθίας πήρε δανεικό τον Βασιλαντωνόπουλο, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να αποτελεί βασικό μέλος σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. Έπαιξε 28 παιχνίδια και τα περισσότερα ως βασικός.

Φέτος, θα φοράει τα «κυανόλευκα» και θα βοηθήσει την ομάδα της Λαμίας, στο μεγάλο βήμα της Σούπερ Λιγκ.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button