FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με γοργούς ρυθμούς τα έργα στο ΔΑΚΛ!

Τα διορωθωτικά έργα στο ΔΑΚ Λαμίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο λόγος είναι βέβαια το χρονοδιάγραμμα που έχει μπει, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα, έγιναν οι αντικαταστάσεις των σπασμένων καθισμάτων, ενώ τοποθετήθηκαν και σιδερένια πλέγματα στις βάσεις όπου θα πέσει μπετόν για τις βάσεις του στεγάστρου.

Το πρωί επίσης, επισκέφθηκαν το ΔΑΚΛ κλμάκιο της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωκή Συμμαχία», με επικεφαλή τον Γιώργο Κοτρωνιά και με συνοδεία τους Δημοτικούς του συμβούλους.

Εκεί ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Έργων και Υποδομών, Στέλιο Καραγιάννη για τις διορθωτικές αλλαγές που γίνονται και θα γίνονται έως τις 10 Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτρωνιάς δήλωσε τα εξής: «Με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας και μοναδικό στόχο την προαγωγή του συμφέροντος της πόλης μας, επισκεφθήκαμε σήμερα το ΔΑΚ, για να ενημερωθούμε για την πορεία υλοποίηση των έργων που πραγματοποιούνται, έτσι ώστε η γρήγορη και έγκυρη αποπεράτωση τους  να δώσουν την δυνατότητα στην ομάδα μας  να αγωνισθεί από την πρώτη αγωνιστική στο γήπεδο μας.

Στηρίζουμε στο συγκεκριμένο ζήτημα όλες τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την δημοπράτηση και την ολοκλήρωση των εργασιών, διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, μιας και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος».

Τώρα, όσον αφορά το στέγαστρο που θα τοποθετηθεί, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να έρχονται τα τμήματα από την Ιταλία, ενώ παράλληλα θα επισπευθούν οι εργασίες των αποδυτηρίων, της συμπλήρωσης του ηλεκτροφωτισμού και της αίθουσας Τύπου.

Τέλος, σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Γιώργο Ποντίκα αλλά και τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Τεννέ, για να τους ενημερώσει για την πορεία των έργων του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button