FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μέσα στους top-6 δανεικούς ο Βασιλαντωνόπουλος!(pics)

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΣ Λαμία, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος βρίσκεται μέσα στους σημαντικότερους δανεισμούς της φετινής SuperLeague.

Οι οικονομικές δυσκολίες, απόρροια της διάσπασης της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρησης, αλλά και τα όποια θέματα αντιμετωπίζουν οι ίδιες οι ομάδες, ανάγκασε πολλές από αυτές στην δοκιμασμένη λύση των δανεικών παικτών από άλλες ομάδες της Super League.

Έτσι, μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων ανακοίνωσαν τον δανεισμό παικτών που μπορεί στους μεγάλους συλλόγουςς να μην είχαν χώρο, αλλά σε μικρότερης δυναμικότητας ομάδα θα έκαναν την διαφορά.

Και μπορεί ορισμένοι να κάνουν λόγο για το αν είναι σωστό να υπάρχουν δανεικοί στο ίδιο πρωτάθλημα αλλά αν μπουν οι σωστές ασφαλιστικές δικλείδες τότε σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τις ευκαιρίες τους να δείξουν την πραγματική τους αξία.

Άλλωστε, τα παραδείγματα τόσο του Πανιωνίου όσο και του Ατρόμητου οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τα παιδιά απέφεραν καρπούς με τους Νεοσμυρνιώτες όπως και τους Περιστεριώτες να το εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκή έξοδο.

Πατήστε εδώ για να δείτε ποιοι βρίσκονται μέσα στη λίστα του gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button