Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται εκκαθαρίσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι (πολλές) μεταγραφές δεν φέρνουν την άνοιξη στον Απόλλων Σμύρνης…

Τα πρώτα συμπεράσματα από το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης ανέκυψαν από το φιλικό με τον ΟΦΗ στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου… Και η εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών φαίνεται πως δεν είναι ικανή να τους διατηρήσει στην ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις!

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι «κυανόλευκοι» θα οδηγηθούν στην έξοδο και θα λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Απόλλωνα γύρισε στην Αθήνα την Κυριακή (22/7) και για το επόμενο διήμερο ο Βαλεριέν Ίσμαελ έχει προγραμματίσει ρεπό. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν εκ νέου την Τετάρτη (25/7) και θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Φυλής μέχρι την άνοδο της ομάδας για δεύτερη φορά στο Καρπενήσι στις 6 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά τα φιλικά υπάρχει αλλαγή, καθώς το τεστ με την ΑΕΚ, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 26 Ιουλίου ματαιώθηκε και έτσι αναζητείται νέος αντίπαλος για τους «κυανόλευκους».

* Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού ήταν η αιτία, που για προληπτικούς λόγους, δεν αγωνίστηκε καθόλου στο σαββατιάτικο φιλικό με τον ΟΦΗ ο Παναγιώτης Τριάδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button