Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γιαγιά από τον Καναδά είναι Youtuber και «καίγεται» στο Football Manager (vids)

Ποιος είπε ότι τα videogames περιορίζονται σε συγκεκριμένο αριθμό ηλικίας; Η 53χρονη, Κέιτ Γκλάσον είναι φανατική gamer του Football Manager και όχι μόνο είναι φανατική gamer αλλά μάλιστα διατηρεί και κανάλι στο Youtube, ανεβάζοντας καθημερινά υλικό.

«Ο κόσμος ξαφνιάστηκε όταν ανακάλυψαν πως έχω κανάλι στο Youtube» λέει χαρακτηριστικά η Κέιτ Γκλάσον λίγες ώρες μετά το βίντεο το οποίο ανέρτησε στην πλατφόρμα, μιλώντας για την μεταγραφική περίοδο στο Football Manager.

Μάλιστα, όπως αναφέρει έχει αναλάβει τα ηνία της Ατλέτικ Μπιλμπάο, προσπαθώντας να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

«Εχει μόνο Βάσκους και αυτό με κάνει πιο πολύ να παίζω μαζί της. Είναι πιο δύσκολο. Βρίσκομαι στην έκτη σεζόν, αλλά δεν έχω πετύχει ακόμα τον μεγάλο μου στόχο».

Η 53χρονη, Κέιτ Γκλάσον δεν είναι σίγουρα η γιαγιά που έχεις συνηθίσει. Εχει πέντε εγγόνια, την αγαπούν όλα εξίσου το ίδιο και βρίσκει τον χρόνο να ασχοληθεί και με το Youtube. Ανεβάζει τέσσερις φορές στο κανάλι της  βίντεο με περιεχόμενο Football Manager, συγκεντρώνοντας πλέον αρκετά views.

«Εχω ένα λάπτοπ με μικρόφωνο και κάμερα. Ετσι ξεκίνησα. Ημουν άθλια στην αρχή, το παραδέχομαι. Ημουν νευρική στην κάμερα και είχα άγχος. Με τον χρόνο βελτιώθηκα αλλά οι συνδρομητές μου παρέμειναν λίγοι».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ένα από τα βίντεο της ανέβηκε στη γνωστή πλατφόρμα forum «Reddit». Μόλις έγινε αυτό, η διάσημη gamer «Old Lady Plays» συγκέντρωσε σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 1.000 συνδρομητές.

 

Βέβαια το gaming δεν είναι κάτι το οποίο το ξεκίνησε τώρα. Αρχισε να παίζει το 1998 παίζοντας για πρώτη φορά την δοκιμαστική έκδοση του «Premier League Manager ‘98».

«Ημουν εκστασιασμένη. Η ευκαιρία να διοικώ μια ομάδα, να διαλέγω παίκτες, ενδεκάδες κλπ με ξετρέλανε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 53χρονη Κέιτ Γκλάνσον θέλει να μεγαλώσει το κανάλι της στο Youtube αλλά και να παροτρύνει περισσότερους χρήστες του Football Manager, να ξεκινήσουν σειρά με βίντεο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ άλλους Youtubers που δεν έχουν μεγάλα νούμερα. Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ακόμα βλέπω έναν που έχει 19 συνδρομητές. Προσπαθώ να τους κάνω 20, μετά 50 και όσο πάει».

Διαβάστε επίσης

Back to top button