Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αίτημα ΠΑΟΚ για μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα με την ανείπωτη τραγωδία που εξελίσσεται στην Αττική τις τελευταίες ώρες με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται συνεχώς. Το αίτημα που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Βασιλεία.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ανείπωτη τραγωδία που εξελίσσεται στην Αττική τις τελευταίες ώρες, σε μια άκρως δύσκολη ημέρα για όλη τη χώρα.

Όσο περνάει η ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι οι αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί και αυτό διότι υπάρχουν αρκετές αναφορές στο Κέντρο της Πυροσβεστικής, στην Αστυνομία και στο Λιμενικό για αγνοούμενους.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σήμερα έχει τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Βασιλεία, προχώρησε σε δυο αιτήματα προς την ΟΥΕΦΑ.

Συγκεκριμένα στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την σέντρα στο παιχνίδι με την Βασιλεία αλλά και να επιτραπεί στους παίκτες του Δικεφάλου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Αν. Αττική.

Παράλληλα από το πρωί της Τρίτης υπάρχουν αρκετά μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στους επίσημους λογαριασμούς της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, αναφορικά με το εάν θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση.

Πάνω σε αυτό, θα πρέπει να σημειωθεί πως μόνο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αλλά και το κράτος, μπορούν να ζητήσουν την αναβολή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button