Το έκανε ξανά ο Γιώργος Γραββάνης – Σκόραρε και απέναντι στη Θύελλα!
Ο τερματοφύλακας που σκοράρει και ως εξτρέμ συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του!

Το όνομά του στη λίστα των σκόρερ έβαλε ξανά ο Γιώργος Γραββάνης, αυτή τη φορά στην αναμέτρηση του ΑΟ Καινούργιου με τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης!
Ο Γραββάνης, που αγωνίζεται κανονικά ως τερματοφύλακας, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως εξτρέμ όταν χρειαστεί, βρίσκει δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Μετά το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στη Νίκη Αγίας Παρασκευής, ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Καινούργιου σκόραρε ξανά, αποδεικνύοντας πως έχει έφεση στο σκοράρισμα ακόμη κι όταν αγωνίζεται μακριά από τη φυσική του θέση!
Αυτή τη φορά, ο Γραββάνης βρήκε δίχτυα στο 70ό λεπτό απέναντι στη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας του, σε μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο.
Ο τερματοφύλακας που σκοράρει και ως εξτρέμ συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του!









