ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δημιούργησε 16 τελικές… για να σκοράρει από την άσπρη βούλα!

Μετά τα λάθη (που έσπασαν το ρεκόρ για φέτος) ο ΠΑΣ Λαμία έκανε ρεκόρ και στις τελικές προσπάθειες... μόνο το μοναδικό γκολ που πέτυχε ήρθε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. #slgr #lamiafc #apollonfc #stats #slgrinterwetten #season2021_2022

Μετά τα λάθη (που έσπασαν το ρεκόρ για φέτος) ο ΠΑΣ Λαμία έκανε ρεκόρ και στις τελικές προσπάθειες… μόνο το μοναδικό γκολ που πέτυχε ήρθε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. #slgr #lamiafc #apollonfc #stats #slgrinterwetten #season2021_2022

Οδυνηρή ήττα γνώρισε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία από τον Απόλλων Σμύρνης καθώς έχασε με 1-2 σκορ από τον διεκδικητή της παραμονής ο οποίος πλέον έχει 13 βαθμούς με τους «κυανόλευκους» να παραμένουν στους 18.

Στα λάθη που έκαναν σήμερα οι παίκτες της Λαμίας αναφερθήκαμε. Υπό άλλες συνθήκες τώρα θα χαιρόμασταν να γράψουμε για το παρακάτω στατιστικό… όμως η συνολική εμφάνιση και η ήττα μας το απαγορεύει.

Οι τελικές… δεν έφεραν την άνοιξη!

Η Λαμία λοιπόν δημιούργησε σήμερα 16 τελικές προσπάθειες. Οι περισσότερες εξ΄αυτών ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 70΄του αγώνα.

Υπάρχουν όμως και άλλα δύο στατιστικά που σηκώνουν κουβέντα. Από τη μία ο Απόλλωνας Σμύρνης των 9 γκολ έως τώρα έκανε 15 τελικές μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ με τις 16 τελικές σκόραρε τελικά από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Τα 4… του Μανούσου

Κατάφερε δηλαδή η ομάδα του Γρηγορίου να δημιουργήσει τελικές, να μην σκοράρει σε καμία εξ΄αυτών και να βρει τελικά ένα τέρμα της παρηγοριάς από την εύστοχη εκτέλεση του Μανούσου, ο οποίος παρεπιπτόντως έφτασε τα 4 γκολ με τα «κυανόλευκα» στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button