Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ Καρπενησίου

Η πολύ σημαντική και πρωτοπόρος για τα δεδομένα της Ευρυτανίας συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ Καρπενησίου σε επίπεδο ακαδημιών οριστικοποιήθηκε μετά από συνάντηση στα γραφεία των υπευθύνων των δυο πλευρών στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από τους Θεσσαλονικείς οι: Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Λαγωνίδης και Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και από πλευρές Ευρυτάνων οι υπεύθυνοι προπονητές Γιώργος Χρυσαφόπουλος και Απόστολος Αναστασόπουλος.

Αναπτύχθηκαν τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση-στελέχωση και λειτουργίας όλων των τμημάτων της ακαδημίας σύμφωνα με το πρόγραμμα των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εγγραφές για την ακαδημία του ΠΑΟΚ Καρπενησίου όσον αφορά την σαιζόν 2017-2018 αρχίζουν στις 1 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται καθόλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Η έναρξη των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 1 Σεπτεμβρίου. Με την εγγραφή θα παραδίδεται το αθλητικό υλικό στους αθλητές. Τα τμήματα που θα λειτουργούν θα είναι ηλικίας από 5 έως 14 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. Απόστολος Αναστασόπουλος(6970090590) και Γιώργος Χρυσαφόπουλος(6988380018).

Πρόκειται για μια συνεργασία εξέχουσας σημασίας, η οποία ανεβάζει επίπεδο της ακαδημία του ΠΑΟΚ Καρπενησίου, η οποία θα έχει πολλαπλά οφέλη από αυτήν.
Πηγή : evrytaniasport.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button