FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν θέλει την μείωση των ομάδων η Λαμία!

Επτά ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν επιθυμούν να μειωθούν οι ομαδές στην κατηγορία ανάμεσά τους και ο ΠΑΣ Λαμία.

Λύση υπάρχει, συμφωνία όχι! Οι «μεγάλοι» τα έχουν βρει με τη Nova δίνοντας μια λύση στο αδιέξοδο το οποίο είχε βρεθεί με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ωστόσο η συμφωνία όλων των ομάδων στη μείωση του αριθμού τους που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν δεν έχει επιτευχθεί.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στο σημερινό φύλλο της Livesport υπάρχουν επτά ομάδες που αρνούνται το «βέτο» που έχει θέσει ο συνδρομητικός σταθμός στο να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Πρόκειται για τις Παναιτωλικό, Λάρισα, Απόλλωνας, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Ξάνθη και Λαμία!

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν σήμερα στη συνεδρίαση της Λίγκας, που απαιτούνται τα 2/3 των ψήφων. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να «σπάσει» το ισχύον συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά και της κεντρικής διαχείρισης.

Θυμίζουμε ότι οι τέσσερις μεγάλοι έχουν συμφωνήσει με τη Nova σε ένα νέο συμβόλαιο με αποδοχές μειωμένες στα 31 εκ. και άλλα 3 εκ. από την ΕΡΤ η οποία θα πάρει ένα ή δύο παιχνίδια σε κάθε αγωνιστική. Σε αυτή τη συμφωνία οι μεγάλοι έχουν αποδεχθεί να έχουν μειωμένα έσοδα και να διατηρηθούν ως είχαν τα ποσά θα οποία θα λάμβαναν οι άλλες ομάδες.

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button