Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παρουσίαση μεταγραφών στον Αστέρα!

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Αστέρα Ιτέας στο Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ομάδας. Θυμίζουμε πως στον Αστέρα συνεχίζουν την καριέρα τους δυο πρώην Λαμιώτες, ο Χρήστος Αλεξίου και ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε γιορτινό κλίμα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημ.Γήπεδο Ιτέας ο Αγιασμός του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ενώ ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση της ομάδας, παρουσία της Αντιδημάρχου Δ.Δελφών κας Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη του Προέδρου Petros Mantouvalos με σύσωμο το νέο Δ.Σ., μελών της Ε.Π.Σ. Φωκίδας καθώς και της “δύναμης” του Αστέρα, τον φίλαθλο κοσμο.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας που με το υπάρχων εμψυχο δυναμικό αναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο τετοιο που θα οδηγήσει τον Αστέρα σε νέες επιτυχίες αντάξιες με την ιστορία της ομάδας.
Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στην πρώτη της ομαδας μας δινοντας μας δύναμη και ενεργειά βλέπωντας χαρούμενα πρόσωπα γεμάτα αισιοδοξια και ενθουσιασμό και δηλώνει πως θα κάνει οτι περνάει απο το χέρι του έτσι ώστε ο Αστέρας να λάμψει στα γήπεδα της Γ εθνικής.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button