FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπουλούλης: «Υπερήφανος, που φοράω το εθνόσημο»

Ως ποδοσφαιριστής και της Εθνικής Ενόπλων πλέον, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης του ΠΑΣ Λαμία μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης τόνισε ότι η Εθνική Ενόπλων θα πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα προκριματικά της Ολλανδίας και αν είναι δυνατόν να διακριθεί. Ο αμυντικός χαφ της Λαμίας, σχολίασε:

«Είναι η πρώτη φορά που φοράω το εθνόσημο και το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Είμαι υπερήφανος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στην Ολλανδία και να προκριθούμε. Παράλληλα, φυσικά, θα πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο.

Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Αυτήν την φορά, όμως, δεν πιεζόμαστε από άλλους, αλλά πιέζουμε εμείς τους εαυτούς μας, γιατί είμαστε υπεύθυνοι και επίσης θέλουμε να διακριθούμε. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του ΑΣΑΕΔ και ευχαριστούμε τα στελέχη του, που μας αντιμετωπίζουν ευνοϊκά. Μέσα από αυτήν την διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε να τους ανταποδώσουμε και έτσι μάς δίνεται επιπλέον κίνητρο».

Κατέληξε λέγοντας: «Με τα περισσότερα παιδιά γνωριστήκαμε πρόσφατα, στις προπονήσεις, στις οποίες δουλέψαμε πάνω στην τακτική. Όλα θα πάνε καλά, ο προπονητής μάς έδωσε οδηγίες και θα επιχειρήσουμε να τις ακολουθήσουμε πιστά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button