FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Να πετύχουμε τους στόχους μας… »

Δείτε τι δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Μελίσσας.

Νίκος Μελίσσας τον νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Λαμία, υπό τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».Αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του, για τις εμπειρίς από τη Football League με την ομάδα της Σπάρτης αλλά και για τους στόχους του στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μεταγραφή του στην ομάδα της Λαμίας: «Από την αρχή του καλοκαιριού υπήρχαν προτάσεις και τις είχα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Έπρεπε όμως να περιμένω επειδή υπήρχε έλλειψη τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ και για αυτό έμεινα και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και όλο αυτό το τελευταίο διάστημα στην ομάδα. Με βοήθησε αυτή η καλή προετοιμασία και πλέον έγινε αυτό που ήθελα να πάω δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα για να πάρω ακόμη περισσότερες εμπειρίες».

Για τις εμπειρίες του με την ομάδα της Σπάρτης: «Η δεύτερη κατηγορία είναι σχολείο ιδιαίτερο και σε καμιά περίπτωση… Πανεπιστήμιο. Έμαθα πολλά αγωνιζόμενος σε ανεπαρκή γήπεδα, σε αντίξοες συνθήκες, αλλά είχα το σθένος να ανταπεξέλθω σε όλα αυτά και πλέον έχω την ευκαιρία να παίξω στη Λαμία, στην Σούπερ Λίγκα και να δείξω την αξία μου».

Για τους στόχους με την ομάδα της Λαμίας: «Είναι καλές οι προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, δυνατές αλλά δεν αρκούν για έναν τερματοφύλακα αν θέλει να προοδεύει. Για να γίνεσαι καλύτερος πρέπει να έχεις εμπειρίες και αυτές τις αποκτάς μέσα από τα παιχνίδια και όχι απλά με δυνατές προπονήσεις. Για αυτό και συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ να φύγω. Στη Λαμία στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία, έχει τον ίδιο προπονητή, έχει καλή αμυντική λειτουργία και νομίζω ότι αν καταφέρει από νωρίς να κερδίσει την παραμονή μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα».

Για την ανησυχία του κόσμου του ΠΑΟΚ με τα όσα βλέπει στους αγώνες της ομάδας: «Η ομάδα είναι ίδια ουσιαστικά και παίζει με την ίδια ενδεκάδα αν εξαιρέσουμε τις αλλαγές που γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πέρσι αυτά τα παιδιά έπαιξαν κοντά στους εξήντα αγώνες και η προετοιμασία έπρεπε να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί. Η ομάδα θα δέσει, θα έχει καλή εικόνα και θα βρει τα πατήματα της».

Για τον Στανόγεβιτς: «Είναι προπονητής με συγκεκριμένο πλάνο, μας μιλά, ζητά την πειθαρχία, είναι κοντά στους παίκτες και πιστεύω ότι η δουλειά του θα βγει σύντομα στο γήπεδο».

Για την πληθώρα τερματοφυλάκων στην ομάδα: «Αυτό έγινε αναγκαστικά γιατί ο Μπρκιτς είχε έναν τραυματισμό που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί ενώ και ο Γλύκος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και εύχομαι να γυρίσουν και οι δυο υγιείς. Επομένως υπήρχε πρόβλημα και έπρεπε ο ΠΑΟΚ να πάρει τερματοφύλακες αφού η χρονιά είναι δύσκολη και απαιτητική και νομίζω ότι για φέτος η ομάδα έχει καλυφθεί».

Για τον Ρέι: «Πολύ καλός χαρακτήρας και ευχάριστος άνθρωπος. Είναι συγκεντρωμένος και δουλεύει καλά και το σημαντικό είναι ότι παρά το ότι για πρώτη φορά βγήκε από τη χώρα του έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Είναι μια ιδιαίτερη θέση του τερματοφύλακα, υπάρχει πίεση και μέσα από τους αγώνες θα δείξει την αξία του και θα κριθεί».

Για τους Ελληνες στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι στοχευμένο για να… φάνε τους Ελληνες. Εχει να κάνει με τις επιλογές του προπονητή. Δεν μπορώ να πω με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button