Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιταλικά ΜΜΕ: Στη Γιουβέντους ο Μανωλάς!

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή είναι ο Κώστας Μανωλάς, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ στο τέλος της σεζόν η Γιουβέντους θα τον ανακοινώσει ως την πρώτη της απόκτηση για το καλοκαίρι.

Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται από τους Ιταλούς η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Γιουβέντους.  Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από την Ιταλία και συγκεκριμένα το «corrieredellosport», ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Τορίνο από τη Ρώμη, όπως ακριβώς έκανε ο Μίραλεμ Πιάνιτς πριν από λίγα χρόνια, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή, αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση από πλευράς «μπιανκονέρι» και μάλιστα θα γίνει με τις «ευλογίες» του πανίσχυρου μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα.  Μάλιστα, η περίπτωση απόκτησής του είναι μάλλον εύκολη υπόθεση για την ίδια, αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταβάλλει τη ρήτρα ύψους 36 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του παίκτη, το οποίο ανανέωσε πριν από 1,5 χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button