Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Μούριτς στη λίστα του Παλίκουτσα για τον Αρη» (vid)

Στην Κροατία μετέδωσαν πως ο Ρόμπερτ Μούριτς, συμπαίκτης του Ντομαγκόι Πάβισιτς σε Ριέκα και Κόνιασπορ, βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Αρη. #stoiximan_slgr #arisfc #Muric #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Στην Κροατία μετέδωσαν πως ο Ρόμπερτ Μούριτς, συμπαίκτης του Ντομαγκόι Πάβισιτς σε Ριέκα και Κόνιασπορ, βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Αρη.

Μετά τον Ντομαγκόι Πάβισιτς ο Αρης είναι πιθανό να πάρει και άλλον Κροάτη ποδοσφαιριστή, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα στη χώρα του 29χρονου χαφ που αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τους «κίτρινους».

Πιο συγκεκριμένα τον ακραίο Ρόμπερτ Μούριτς, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Πάβισιτς τόσο στη Ριέκα όσο και πέρσι στην Κόνιασπορ και όπως μετέδωσε σχετικά η ιστοσελίδα «sportcom.hr» «ο Ρόμπερτ Μούριτς βρίσκεται στη λίστα επιθυμιών του Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Εκτός από τον Πάβιτσιτς, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα ήθελε να φέρει έναν άλλο πρώην παίκτη της Ριέκα στον Άρη. Ο Ρόμπερτ Μούριτς είναι στη λίστα του Παλίκουτσα. Επαιζε κανονικά στην Κόνιασπορ, αλλά δεν είχε πολλά λεπτά και μάλλον στους Τούρκους δεν θα τους πείραζε να τον πουλήσουν».

Ο Μούριτς που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Αγιαξ πήγε, όπως και ο Πάβισιτς, το περασμένο καλοκαίρι στη Κόνιασπορ όπου και «μέτρησε» ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 34 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button