Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μια Ίντερ «να την πιεις στο ποτήρι»…(vids)

Δείτε αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα της Serie A.

SERIE A’-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ: 1-3

Γήπεδο: Ολίμπικο

Ικανή για μεγάλα πράγματα η Ίντερ που πέρασε με 3-1από την έδρα της Ρόμα και πήρε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 14’ άγγιξε το γκολ καθώς το σουτ του Κολάροβ σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ναϊνγκολάν έβγαλε ιδανικά στον Ντζέκο που μέσα από την περιοχή κατέβασε και με ξερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 39’ οι «τζιαλορόσι» είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Ναϊνγκολάν.

Οι Ρωμαίοι έσπασαν πραγματικά τα δοκάρια καθώς είχαν ακόμη ένα με τον Περότι στο 65’ και στο 67’ ο Καντρέβα πέρασε κάθετα στον Ικάρντι κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 77’ ο Αργεντινός γύρισε πανέμορφα και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-2 για τους «νερατζούρι». Στο 82’ τα διαδοχικά σουτ του Ναϊνγκολάν κόντραραν και στο 87’ ο Πέρισιτς έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από αριστερά και ο Βεσίνο με προβολή στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 1-3.

ΡΟΜΑ: Άλισον, Μανωλάς, Κολάροβ, Φάτσιο, Ζουάν Ζέσους, Ντε Ρόσι (83’ Ουντέρ), Ναϊνγκολάν, Στρούτμαν, Περότι (90+1’ Τουμινέλο), Ντεφρέλ (63’ Ελ Σααραουί), Ντζέκο

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο (56’ Νταλμπέρ), Μιράνδα, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Καντρέβα (84’ Κανσέλο), Βαλέρο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (46’ Ζοάο Μάριο), Ικάρντι

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 0-1

Γήπεδο: Stadio Ciro Vigorito

Μεγάλο διπλό με 1-0 πέτυχε η Μπολόνια στην έδρα της Μπενεβέντο.

Στο 30ο λεπτό η Μπολόνια έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βέρντι, ενώ στο 55’ ο Ντονσά έκανε τρομερή ενέργεια, πάτησε περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-0.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μπέλετς, Λουτσιόνι, Κόστα, Ντι Κιάρα (86’ Σισέ), Βενούτι, Ντ’Αλεσάντρο, Τσιτσιρέτι, Ντελ Πίντο (81’ Βιόλα), Κατάλντι, Τσεράβολο (58’ Πούσκας), Κόντα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Μιράντε, Τοροσίδης (45+3’ Μπαγέ), Ντε Μάιο, Μαϊέτα (20’ Ελάντερ), Μαζίνα, Πόλι, Ταϊντέρ, Ντονσά (70’ Κρισέτιγκ), Ντέστρο, Βέρντι, Ντι Φραντσέσκο

ΤΖΕΝΟΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-4

Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε η Γιουβέντους, καθώς έχανε με 2-0 από την Τζένοα στο 7ο λεπτό κι όμως πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στο τέλος, με 4-2.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Πιάνιτς έκανε όμορφη κίνηση και σέντρα από δεξιά και ο Πιάνιτς κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 ενώ στο 7’ η Τζένοα έκανε δύο τα τέρματά της με πέναλτι του Γκαλαμπίνοφ. Η Γιουβέντους συνήλθε από το σοκ και στο 14’ ο Πιάνιτς έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Ντιμπάλα με πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 2-1 ενώ στο 45+3’ η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι για χέρι του Λάζοβιτς (μετά από την εξέταση του video) και ο Ντιμπάλα από τα 11 μέτρα έκανε το 2-2.

Οι «μπιανκονέρι» πίεσαν στην επανάληψη και στο 62’ μετά από μπαλιά, ο Κουαδράδο κατέβασε μαγικά με το στήθος, άδειασε τον Ροσετίνι και μα σουτ έκανε το 2-3. Στο 66’ το σουτ του Λάζοβιτς έξυσε το δοκάρι του Μπουφόν, ενώ στο 90+2’ ο Ντμπάλα με εξαιρετικό συρτό σουτ έγραψε το 2-4 και πέτυχε χατ τρικ.

ΤΖΕΝΟΑ: Περιν, Χεντιλέτι, Ροσετίνι, Μπιράσκι, Τααράμπτ (51’ Παλαντίνο), Βελόσο, Λάζοβιτς, Μπερτολάτσι, Λαξάλτ, Πάντεβ, Γκαλαμπίνοφ (74’ Σεντουριόν)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Σάντρο, Λιχτστάινερ (72’ Μπαρτζάλι), Κιελίνι, Ρουγκάνι, Κεντίρα (58’ Ματουϊντί), Πιάνιτς (81’ Μπετανκούρ).

https://youtu.be/DY1KQu67pIg

https://youtu.be/5aFpG_HkZHw

https://youtu.be/0bj3EDweQnI

https://youtu.be/qsVayhXyxLc

https://youtu.be/Z9GjGCLTO_4

https://youtu.be/04gR0Ll2H-U

https://youtu.be/Iat7JiVzfBM

https://youtu.be/DbX4uGaHbS0

https://youtu.be/VlRATGA1FIA

https://youtu.be/SzycydJISw4

https://youtu.be/1BhrJFLMSd8

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button