Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χτύπησε ο Κρέσπο

Ο αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά, Άνχελ Κρέσπο, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας , καθώς χτύπησε στο γόνατο.

 

Ο Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα πριν απο λίγο εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό και την κατάσταση της υγείας του Κρέσπο, o oποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όταν όλος ο κόσμος είχε το νου του στις μεταγραφές, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους μόνο στο ποδόσφαιρο.

Η διπλή προπόνηση, άλλωστε, δεν τους άφηνε περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Ειδικά αυτού του είδους διπλή προπόνηση, καθώς οι ρυθμοί ανέβηκαν αρκετά. Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, μέσω κυκλικών ασκήσεων με μπάλα.

Το απόγευμα η προσέγγιση αφορούσε περισσότερο την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Μαουρίτσιο που ξεκίνησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το δυσάρεστο νέο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (01.09).

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button