Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ψηφίστε τον MVP της 13ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας!

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε! Πάμε να ολοκληρώσουμε και τον πρώτο γύρο με τους MVP της κατηγορίας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΤρίοΜπελκάντο #ΡάδιοΛαμία #season2021_2022 #13η_αγωνιστική #πρώτος_γύρος

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε! Πάμε να ολοκληρώσουμε και τον πρώτο γύρο με τους MVP της κατηγορίας.

Εχθές, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας με τον Βαγγέλη Μακρόπουλο να κατακτά την πρώτη θέση.

Από σήμερα όμως και μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα, θα διαρκέσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 13ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το παιχνίδι του Ρεγγινίου με τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Πάμε να δούμε τις υποψηφιότητες:

Π. Μπράχος: Σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα στην Α.Ε Καλυβίων και την ομάδα του τη Δάφνη Λιβανατών, στις καθυστερήσεις του αγώνα δίνοντας τεράστια εκτός έδρας νίκη στους «πράσινους».

Α. Γενιτσαρόπουλος: Ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» επί της ουσίας την καλά οργανωμένη άμυνα της Προοδευτικής Λάρυμνας στο ντέρμπι της αγωνιστικής και με γκολ του είχε ανοίξει το σκορ στο 68΄.

Χρ. Λάγιος: Στο τεράστιο διπλό του ΑΟ Στυλίδας μέσα στην έδρα της Νίκης Αγίας Παρασκευής, ο Λάγιος σκόραρε τα 2 από τα 5 συνολικά τέρματα της ομάδας του, βοηθώντας εξαιρετικά πολύ για να έρθει το τρίποντο αυτό.

Ν. Λέντας: Το πήρε μόνος του! Έκανε πραγματικά τα πάντα. Ο Ν. Λέντας στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στο Ρεγγίνι και την ομάδα του τον Ολυμπιακό Λαμίας, εκτός ότι σκόραρε τα 3 από τα 4 τέρματα της λαμιώτικης ομάδας, ήταν ο MVP του αγώνα απ΄όλες τις απόψεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button