Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «πείραμα» του Σίμου εν όψει Λαμίας!

Διαβάστε τα τελευταία νέα του ΟΦΗ, του επόμενου αντιπάλου του ΠΑΣ Λαμία, για την 13η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Διαβάστε τα τελευταία νέα του ΟΦΗ, του επόμενου αντιπάλου του ΠΑΣ Λαμία, για την 13η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Μανώλη Σαρρή από το αθλητικό σάιτ, «gentikoule.gr»:

Στον ΟΦΗ δεν γίνεται τυχαία τίποτα και ποτέ και η επιλογή του Κοσμά Τσιλιανίδη στον άξονα ήταν και ένα μυστικό του Σιμου για το ματς της Κυριακής.

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τον Κοσμά Τσιλιανίδη να αγωνίζεται σε αυτήν την θέση και ελλείψει του Αντίλ Ναμπί παίρνει πολύ υψηλό βαθμό με βάση την απόδοση του αλλά και την συνολική εικόνα που είχε μέσα στο γήπεδο. Η επιλογή του “Τσίλια” στο παιχνίδι με την Καβάλα δεν ήταν τυχαία ούτε έγινε σαν μια δοκιμή. Έγινε εξ’ ανάγκης αλλά ήταν στο μυαλό του Γιώργου Σίμου να κάνει και ένα πείραμα εν όψει του αγώνα με την Λαμία την ερχόμενη Κυριακή.

Σε περίπτωση που ο Αντίλ Ναμπί δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου τότε ο αντικαταστάτης του στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ειδικά από την στιγμή που ο Χουάν Νέιρα έχει “κουμπώσει” στην θέση του “οκταριού” και δεν υπάρχει λόγος να φύγει από εκεί.

Με την εμφάνιση του κόντρα στην Καβάλα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής για πρώτη φορά αγωνίστηκε στον άξονα και μάλιστα στην μοναδική του εμφάνιση πέτυχε ένα γκολ ενώ έδωσε και μια ασίστ στον Φιγκεϊρέντο. Στον Αστέρα Τρίπολης είχε αγωνιστεί για αρκετές φορές στον άξονα ωστόσο στην θητεία του στον ΟΦΗ για πρώτη φορά ξέφυγε από τα φτερά που τον βλέπαμε μέχρι τώρα.

Θεωρείται δεδομένο, με βάση και το χθεσινό παιχνίδι, πως εάν ο Αντίλ Ναμπί δεν προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στην Λαμία, αυτός που θα πάρει τακτικά την θέση του στην ενδεκάδα θα είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button