Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τον Λούκα Κράιντς θέλει η ΑΕΚ για στόπερ (pic)

Η Ιταλική Corriere dello Sport αποκαλύπτει πως η Ένωση έχει στο στόχαστρό της τον διεθνή Σλοβένο 25χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ (ύψους 1.87 μ.) της Φροζινόνε.

Και τώρα φουλ για στόπερ στην ΑΕΚ, με ένα νέο όνομα να φέρνουν στην επικαιρότητά της οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα σήμερα η έντυπη έκδοση της Corriere dello Sport (ένθετη φωτό) αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ θέλει τον διεθνή Σλοβένο κεντρικό αμυντικό της Φροζιζόνε, Λούκα Κράιντς.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ της Φροζιζόνε (με ύψος 1.87 μ.) αποτελεί στόχο της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να έρχεται σε επαφή με τον διευθύνων σύμβουλο της ιταλικής ομάδας, Ερνέστο Σαλβίνι, ρωτώντας για τον παίκτη!

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Πολωνού κεντρικού χαφ Σιμάνσκι, πάει για ένα «καθαρό» στόπερ και συγκεκριμένα αριστεροπόδαρο. Τον αρχικό της στόχο δηλαδή, αφήνοντας πίσω την περίπτωση του Μεμίσεβιτς, ο οποίος αν και μπορούσε να παίξει αριστερό στόπερ ήταν δεξιοπόδαρος, ενώ είχε την δυνατότητα να παίξει και αμυντικό χαφ. Από τη στιγμή που ήρθε ο Σιμάνσκι, η ΑΕΚ θέλει να βρει αριστεροπόδαρο κλασικό αμυντικό. Και ο Κράιντς ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Φέτος ο Σλοβένος στόπερ έχει 5 συμμετοχές με την Φροζιζόνε στη SerieB. Η Ιταλική ομάδα τον αγόρασε το 2018, καθώς τη σεζόν 2017-18 τον είχε ως δανεικό στη δύναμή της και οι 33 συμμετοχές μαζί της έπεισαν τους διοικούντες να δώσουν 1.5 εκατ. ευρώ στην Κάλιαρι και να τον αγοράσουν, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του ως το 2022. Πέρυσι στη SerieAμε την Φροζιζόνε μέτρησε 9 συμμετοχές. Γενικά από πολύ μικρός παίζει ποδόσφαιρο στην Ιταλία, όταν η Τζένοα το 2011 τον πήρε από τις Ακαδημίες της Μάριμπορ. Στην καριέρα του έχει παίξει στην Τζένοα (49 συμμετοχές), στην Κάλιαρι (24 συμμετοχές), στην Τσεζένα (49 συμμετοχές), στη Σαμπντόρια και στη Φροζιζόνε. Είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας σε όλες τις μικρές ομάδες, ενώ μετράει και 3 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button