Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ κέρδισε τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο

Ο Μίτσελ μέσα σε έναν μήνα κατάφερε να φέρει τον Ολυμπιακό σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Michel #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Μίτσελ μέσα σε έναν μήνα κατάφερε να φέρει τον Ολυμπιακό σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου.

Σε μια χρονιά που δεν υπήρχε πλάνο στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ κατάφερε να βρει ισορροπίες και να φέρει την ομάδα και πάλι στον δρόμο του πρωταθλητισμού. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε τα λάθη του, προσπαθώντας να βρει ισορροπίες σε ένα μεγάλο ρόστερ με πολλά θέματα, και στην τελική ευθεία της σεζόν, φαίνεται το έργο του.

Από την εναντίον του ανακοίνωση μετά την ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ με 3-0, ήρθε η απόλυτη αναστροφή κλίματος στο πρόσωπό του, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ένωσης μέσα στην «OPAP Arena». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», το κλειδί για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να βρει τον καλό του εαυτό ήταν τα αποδυτήρια.

Ο Μίτσελ προσέγγισε τους παίκτες με τον σωστό τρόπο και τους στήριξε στις δύσκολες στιγμές, κερδίζοντας τον σεβασμό τους. Και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους ανταπέδωσαν τη στήριξη και με την δική τους απόδοση κατόρθωσαν να δημιουργήσουν στον κόσμο την προσδοκία ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το αν οι Πειραιώτες θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, θα φανεί στα πλέι οφ, ωστόσο με τον Μίτσελ στο τιμόνι κατάφεραν να επιστρέψουν σε μια κανονικότητα, σε μια σεζόν που τίποτα δεν σχεδιάστηκε με τον σωστό τρόπο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button