Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΟ Στυλίδας: Πιστοί στον στόχο και «τόπο στα νιάτα»! (φωτορεπορτάζ)

Μετά από μία δύσκολη χρονιά με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει ανατρέψει τα πάντα στο ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, ο ΑΟ Στυλίδας έκανε σήμερα μία νέα αρχή!

Μετά από μία δύσκολη χρονιά με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει ανατρέψει τα πάντα στο ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, ο ΑΟ Στυλίδας έκανε σήμερα μία νέα αρχή!

Άρχισαν τα δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Στυλίδας. Η ομάδα του λιμανιού, ξεκίνησε επίσημα σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει τον σύλλογο να αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά στην Α΄Φθιώτιδας.

Το μήνυμα των πυρκαγιών…

Οι δραματικές εικόνες από τα μέτωπα των πυρκαγιών δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρεάστους τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της Στυλίδας, οι οποίοι θέλησαν μέσω του LamiaSports να συμπαρασταθούν στους ανθρώπους που έχασαν τις κατοικίες τους από τη μανία της φωτιάς. Επίσης, με τη σειρά τους είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες πυροσβέστες που έδωσαν και δίνουν τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες για να σώσουν τις πληγείσες περιοχές.

«Τόπο στα νιάτα» 

Στα αγωνιστικά τώρα, η νέα σεζόν για τον ΑΟ Στυλίδας άρχισε με τον Γιώργο Κυριακίδη στο τιμόνι, ενώ δίπλα του θα είναι αυτή τη χρονιά ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Μαντζίκος αλλά και ο Αλέξανδρος Κουφιώτης, ο οποίος εκτός από το ρόλο του ποδοσφαιριστή, έχει αναλάβει και το κομμάτι του γυμναστή της ομάδας.

Οι τρεις τους, μίλησαν στην ομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, τονίζοντας τους στόχους και τη τακτική που θα ακολουθηθεί φέτος. Η διοίκηση από τη μεριά της, με τους Γιώργο Κυριακίδη (πρόεδρος) και Μπάμπη Μαραμή (Γραμματέας) έχουν βάλει από τη μέρα που ανέλαβαν τον σύλλογο έναν στόχο και παραμένουν πιστοί σε αυτόν.

Βέβαια, δίπλα σε αυτούς τους δύο «εργάτες» του ΑΟΣ βρίσκονται κι΄άλλα άνθρωποι όπως ο Γιώργος Μπατζαρακίδης, ο Μάκης Κουϊουμτζής και ο Βαγγέλης Γκουτόπουλος, που καθημερινά δουλεύουν και στηρίζουν την ομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σαν μία οικογένεια.

Η ομάδα στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στον κόσμο της, ο οποίος και φέτος «φώναξε βροντερό» παρών προσφέροντας ο καθένας όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε για να στελεχωθεί ο σύλλογος και να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας.

Η Στυλίδα θέλει μέσα από την δουλειά της στις ακαδημίες, να αρχίσει από φέτος κιόλας να στηριχθεί στα δικά της παιδιά και να τους δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α΄Κατηγορίας προσφέροντας σε έναν ιστορικό σύλλογο! Έχει δημιουργηθεί ένα «κράμα» έμπειρων και νεαρών παικτών, που έχει ως στόχο να τερματίσει φέτος όσο ψηλότερα γίνεται, χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με προσήλωση, δουλειά, επιμονή και υπομονή.

??Το LamiaSports βρέθηκε στο ΔΑΚ Στυλίδας και παρακουλούθησε την πρώτη προπόνηση του ΑΟΣ. Δείτε το πρώτο μέρος του φωτορεπορτάζ μας Θα ακολουθήσει δεύτερο μέρος με ολόκληρο το photostory της πρώτης προετοιμασίας.??

Διαβάστε επίσης

Back to top button