Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μοράν

Ανοίγει για την ΑΕΚ ο δρόμος της απόκτησης του Έρικ Μοράν καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Λεγκανές ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του παίκτη, τσεκάροντας διάφορες περιπτώσεις.
Ο Ερίκ Μοράν είναι ο εκλεκτός του Χιμένεθ για τη θέση του αμυντικού μέσου και όπως φαίνεται η περίπτωσή του οδεύει θετικά για την Ένωση. Η Λεγκανές ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του 26χρονου άσου κάτι που δείχνει πως η φυγή του-με προορισμό την Ελλάδα-συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.
Όπως αναφέρει το elgoldigital η Λεγκανές έχει εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Μοράν, εφόσον αυτός αποχωρήσει για την ΑΕΚ.
Με βάση τις νέες αυτές εξελίξεις, φαίνεται πως ο Βάσκος κάθε ώρα που περνάει βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον «δικέφαλο» της Αθήνας.











