Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: «Όλη η Ελλάδα γνωρίζει με ποιο τρόπο ανέβηκε στη Super League η Κηφισιά»

Νέα ανακοίνωση κατά της Κηφισιάς εξέδωσε ο Βόλος, αφήνοντας αιχμές τόσο για την περσινή πορεία της στην Super League 2 όσο και για την φετινή της επίδοση σε κερδισμένα πέναλτι στα πρόσφατα παιχνίδια της.

Νέα ανακοίνωση κατά της Κηφισιάς εξέδωσε ο Βόλος, αφήνοντας αιχμές τόσο για την περσινή πορεία της στην Super League 2 όσο και για την φετινή της επίδοση σε κερδισμένα πέναλτι στα πρόσφατα παιχνίδια της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η θεσσαλική ΠΑΕ:

«Φυσικά και δεν θα ασχοληθούμε με το βίο και την πολιτεία του Πρίτσα γιατί απλά δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι.

Όσον αφορά όμως, το «μόρφωμα» που λέγεται Κηφισιά, όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει με ποιο τρόπο ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα και τα κατορθώματα της τόσο στη Γ’ Εθνική όσο και τη Σούπερ Λίγκα 2 εις βάρος υγιών ομάδων.

Και για όσους τα έχουν ξεχάσει δεν έχουν παρά να ανατρέξουν σε βίντεο και δημοσιεύματα από προηγούμενες χρονιές. Ας ρίξουν μία ματιά τι έγινε στον περσινό αγώνα Κηφισιά – Ιεράπετρα όπου αν δεν είχε σκοράρει με τρεις (!!!) παίκτες οφ σάιντ, ακόμα θα έπαιζαν.

Ας ανατρέξουν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά, ή ακόμα – ακόμα στον αγώνα Κηφισιά – Καλαμάτα όπου χάρη σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο γνωστός Τσαγκαράκης στο 90ο λεπτό, η Κηφισιά κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και τότε θα καταλάβουν πολλά.

Θα μπορούσαμε φυσικά να αναφερθούμε και στα φετινά… κατορθώματα της Κηφισιάς, αλλά είναι τόσο πρόσφατα και τόσα πολλά που και να θέλεις να τα ξεχάσεις δεν μπορείς. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι στις 5 τελευταίες αγωνιστικές έχει κερδίσει 4 πέναλτι. Ούτε οι Big4 τέτοιες επιδόσεις.

Αλήθεια, αυτή είναι η υγιής προσπάθεια που επικαλείται ο Πρίτσας;

Υ.Γ.: 639 λέξεις ήταν η ανακοίνωση της Κηφισιάς και ούτε μία δεν αναφερόταν στην ταμπακιέρα. Ούτε μία λέξη δεν αφορούσε τη διαιτησία.

Υ.Γ.1: Ευτυχώς που απάντησε ο Πρίτσας μέσω ανακοίνωσης και ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο ότι η ομάδα του δεν είναι μόρφωμα επειδή η Κηφισιά είναι η πρωτεύουσα των Βορείων προαστίων (!!!) αλλά και γιατί το Ζηρίνειο έχει 6 διαδρόμους στίβου. Κατά άλλα έχετε έδρα την… Καισαριανή!

Υ.Γ.2: Μην ξεχάσετε στον αγώνα του Σαββάτου Κηφισιά – Παναιτωλικός να ορίσετε τον Μανούχο, τον Γκορτσίλα, τον Πουλικίδη ή κάποιον άλλον από τη γνωστή παρέα».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button