Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αντιμέτωπες οι καλύτερες ελληνικές ομάδες»

Ο Διονύσης Χασιώτης μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και σχολίασε με το βλέμμα του “απομακρυσμένου” παρατηρητή.

Επαιξε ποδόσφαιρο ως τα 37, φόρεσε τις φανέλες πέντε ομάδων αλλά την πλούσια καριέρα του την έκανε με την ασπρόμαυρη του ΠΑΟΚ.

Με αυτή την φανέλα αναδείχτηκε και Κυπελλούχος Ελλάδος το 2003 και αυτός ήταν ο μοναδικός τίτλος της καριέρας του και το σημαντικότερο “σταυροδρόμι” της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Ο 43χρονος πλέον Διονύσης Χασιώτης, προπονητής ποδοσφαίρου σήμερα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στην Θεσσαλονίκη, θυμάται από το παρελθόν αλλά ανατρέχει στο παρόν εκτιμώντας καταστάσεις και πράγματα εν όψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου.

Ο Χασιώτης μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και σχολίασε με το βλέμμα του “απομακρυσμένου” παρατηρητή, αλλά σχετικά ουδέτερου, αφού τα 8 χρόνια που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, με τα 143 παιχνίδια πρωταθλήματος, σαφώς και τον εντάσσουν στο “στρατόπεδο” του βορειοελλαδικού Δικέφαλου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button