Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το νέο Δ.Σ του ΟΦΗ!

Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ. Η πρώτη γενική συνέλευση της εποχής Μπούση ολοκληρώθηκε και η κρητική ΠΑΕ πέρασε επίσημα στα χέρια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ είναι οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης (δικηγόρος του Μιχάλη Μπούση), καθώς και οι Άγγελος και Γρηγόρης Παληβός (Ελληνοαμερικανοί, για τους οποίους δεν είναι ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για τη σχέση τους με τον Μπούση).

Αναλυτικά: 

«Ιστορική μέρα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστεί. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με στόφα. Ό,τι και να συμβεί δεν θα διαλύσει γιατί έχει κόσμο και άτομα που τον αγαπάνε. Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης μας βλέπει από πολύ ψηλά, γελάει και είναι πολύ χαρούμενος με τη νέα προσπάθεια. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ να μην ασχολείται με τα διοικητικά και να επικεντρωθεί στα αγωνιστικά για να επιστρέψουν οι καλές εποχές της ομάδας», τόνισε ο Γιάννης Παπαματθαιάκης.

Ο Γιάννης Δανδάλης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Μεγάλη ημέρα. Η ομάδα αποκτά ιδιοκτήτη που θέλει να την κάνει μεγάλη και να την καμαρώνουμε όλοι. Σημαντική η προσπάθεια που γίνεται από τους Πουρσανίδη και Σαμαρά για να επενδύσει στην ομάδα και να την κάνει και πάλι μεγάλη».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button