Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστολή στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός για Βέμερ

Επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζητά διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων στον Γενς Βέμερ απέστειλε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ζητούν από την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας να μάθουν εάν πρέπει να καταβάλουν το σύνολο των οφειλών (498.322 ευρώ) στον Γερμανό πρώην δεξιό μπακ της ομάδας για να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν ή, είναι αρκετή η καταβολή μίας δόσης.

Η επιστολή αναφέρει: «Επειδή θεωρούμε ότι δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών και ως εκ τούτου χωρεί ερμηνεία της Εκτελεστικής Σας Επιτροπής, στο ακόλουθο ερώτημα:

Σε περίπτωση που μια οφειλή έχει αποφασισθεί να καταβληθεί σε δόσεις επί τη βάσει της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η ομάδα που δεν έχει καταβάλει μια δόση, γα να αποφύγει την κύρωση της αφαίρεσης των βαθμών ή για να της επιστραφούν οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί στη βάση του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π., πρέπει να καταβάλλει το ποσό της δόσης που οφείλετο κατά την αίτηση υποβολής της ποινής ή το ποσό της συνολικής οφειλής (και ως εκ τούτου με την μη πληρωμή μίας δόσης, καθίσταται ληξιπρόθεσμο όλο το ποσό)».

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να εξοφλήσει ολοσχερώς τον Βέμερ έως και πέντε ημέρες μετά τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αν η ημερομηνία παρέλθει χωρίς να έχει δοθεί το ποσό, οι τρεις βαθμοί θα χαθούν οριστικά, πλην όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το ποσό που πρέπει να δοθεί είναι της τάξεως των 498.322 ευρώ, όπως είναι το σύνολο της οφειλής ή αν θα πρέπει να δοθεί απλώς μία από τις δέκα δόσεις των 49.832 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button