ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα για την Κ20 του ΠΑΣ!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Λαμία απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης, στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την ομάδα της Ξάνθης, για την 1η αγωνιστική της Super League Υποδομών.

Το πρωινό της Τρίτης, το αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ φιλοξένησε το πρώτο παιχνίδι της φετινής σαιζόν για το πρωτάθλημα Κ-20 της Super League και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Η πρεμιέρα της ομάδας Νέων της Xanthi FC ήταν νικηφόρα, καθώς επικράτησε επί της Λαμίας με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσαν ο Τσάπαρης στο 33ο λεπτό με πλασέ για μία ομάδα που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Δουλγέρης λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Με τον τρόπο αυτό, οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ επόμενος αγώνας είναι αυτός με τον Ολυμπιακό και πάλι εντός έδρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης (Δανδανίδης – Καραγιάννης) της ΕΠΣ Θράκης.

Xanthi FC: Τζελέπης, Χατζηχρήστου, Χασάνογλου, Γιανναράκης, Μελιόπουλος, Τσέλα (81′ Αγγελόπουλος), Παπαδόπουλος (66′ Δημητρίου), Δουλγέρης, Χαντζής (6′ λ.τρ. Ιωάννου), Τσάπαρης, Καλογιάννης.

ΠΑΣ Λαμία: Πουλίτσα, Καραγιάννης, Μπουσάι, Αντωνίου, Νικολακούλη, Φούντα, Καρακούση, Κασούμη, Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button