Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Άνοιξε ο δρόμος για τα έργα επέκτασης του προπονητικού κέντρου

Ο Δήμος Ηρακλείου άναψε το πράσινο φως για την αξιοποίηση οικοπέδου, το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ. #stoiximan_slgr #oficretefc #playouts #προπονητικό_κέντρο #SportsNews #season2022_2023

Ο Δήμος Ηρακλείου άναψε το πράσινο φως για την αξιοποίηση οικοπέδου, το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ.

Ένα σημαντικό βήμα για την επέκταση του προπονητικού κέντρου του ΟΦΗ έγινε τη Μ. Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου ψηφίστηκε η εισήγηση για την εκμετάλλευση τριών οικοπέδων στον Σκαφιδαρά. Για ένα απ’ αυτά ενδιαφέρον έχει δείξει ο ΟΦΗ, προκειμένου να προχωρήσει για τα έργα επέκτασης του ΒΑΚ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, ο αντιδήμαρχος δημοτικής περιουσίας του Δήμου Ηρακλείου Μανωλης Βασιλάκης, παρουσίασε όλα όσα αφορούν τα τρία οικόπεδα στον Σκαφιδαρά και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν τον διαγωνισμό.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ για το ένα από τα τρία οικόπεδα για να επενδύσει στην περιοχή. Υπάρχει πραγματικά καθυστέρηση, αλλά όχι κωλυσιεργία και πρώτος ο Δήμαρχος Ηρακλείου ήθελε να τελειώσει η υπόθεση. Όλοι θέλαμε εξαρχής να προχωρήσει γρήγορα η υπόθεση και να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση. Σήμερα καλούμαστε να ψηφίσουμε την μακροχρόνια μίσθωση των ακινήτων στον Σκαφιδαρα και την δημιουργία τριμελούς επιτροπής που θα αξιολογήσει τις προσφορές».

Πλέον η ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει την πρότασή του και θα «τρέξουν» οι διαδικασίες.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button