FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελπίζουμε σε έναν… άλλον ΠΑΣ Λαμία!

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος θα πρέπει να φέρει καλώς ή κακώς ριζικές αλλαγές στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής και δυστυχώς δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές για την εικόνα αυτή, μιάς και αυτό που τους έχει ζητηθεί κάνουν και φαίνεται πως προσπαθούν για το καλύτερο, τουλάχιστον οι περισσότεροι.

Και δεν το λέμε αυτό μόνο για την εικόνα τους στα επίσημα παιχνίδια, αλλά επειδή έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε καθημερινά την ομάδα και στις προπονήσεις της, είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα τους αλλά και τον εαυτό τους.

Τώρα, θα πρέπει καλώς ή κακώς να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και να γίνει μία μίνι προετοιμασία στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω National League, ενσωματώνοντας άμεσα και τον Τάσο Καραμάνο ο οποίος αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο μάτς της 3ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Ίσως και μία αλλαγή συστήματος να βοηθούσε αυτή την στιγμή καθώς όπως βλέπουμε το 3-4-3 δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε να αποδώσει και λογικά όπως θα περίμενε ο Μπάμπης Τεννές. Όμως, το λογικό είναι πως το «plan b» θα υπάρχει ήδη άρα δεν θα χρειαστεί χρόνος για να μπει σε εφαρμογή.

Έτσι, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές ελπίζουμε σε έναν άλλον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button