Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία»(vid)

Δείτε τις δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Πλατανιά Χανίων, κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη, στην συνέντευξη Τύπου του ΔΑΚ Λαμίας.

Μετά το τέλος της αναμέτετρησης στην Λαμία, ο συνεργάτης του κ.Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, τόνισε τα εξής:

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της αγωνίζεται με πολύ μεγάλη πειθαρχία και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ετσι έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εκτός από μία καλή ομάδα, εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την όχι και τόσο καλή ψυχολογία μας λόγω των κακών αποτελεσμάτων.

Προσπαθήσαμε, ειδικά στο α’ ημίχρονο πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς η τύχη δεν ήταν μαζί μας και από ένα λάθος, μια κακή συνεννόηση, δεχτήκαμε στις αρχές του β’ ημιχρόνου το γκολ και από εκεί και πέρα χάσαμε πάλι την ψυχραιμία μας και στο τέλος, πάλι από ένα προσωπικό λάθος, πολύ αστείο θα έλεγα, δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Για μας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να καθίσουμε κάτω όλοι μας και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα στην ομάδα και ν’ ανεβούμε βαθμολογικά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button