Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έτοιμος να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Νταν Φιλότι αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ατάκα του Λουτσέσκου “αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με σκότωναν”: «Ο Ράζβαν έκανε ένα αστείο, μια μεταφορά, διότι όλοι ξέρουν ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάθος από τους φίλους της ομάδας».

Για το αν νιώθει πίεση στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι του αρέσει αυτό το περιβάλλον της πίεσης, του αρέσουν όλα στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα, η πόλη και είναι προετοιμασμένος κατάλληλα για να γράψει ιστορία».

Για την κριτική που του ασκείται: «Μου είπε ότι το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των εντός από τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μου είπε κάτι σχετικά με την κριτική, μου είπε πολλές φορές για τους οπαδούς της ομάδας και για το καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου της Ελλάδας».

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Γενικότερα στην Ελλάδα, όπως τόνισε, οι ομάδες εμφανίζονται πολύ διαφορετικές εντός και εκτός έδρας».

Για τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ: «Μας είπε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για το ότι ο τίτλος λείπει πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει: «Από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι ότι θέλει να περάσει εξολοκλήρου τη φιλοσοφία του στην ομάδα του. Αυτό είναι θέμα που τον προβληματίζει. Για τη Θεσσαλονίκη γενικότερα λέει τα καλύτερα λόγια».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button