Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρνητικό ρεκόρ από Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ποτέ άλλοτε δεν είχε έναν βαθμό στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ποτέ άλλοτε δεν είχε έναν βαθμό στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Ανεξάρτητα από τα δικαιολογημένα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» σημείωσαν ένα αρνητικό ρεκόρ για την ιστορία τους.

Ποτέ άλλοτε δεν έχουν φτάσει στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια τους σε ένα πρωτάθλημα να μετρούν μόλις έναν βαθμό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει χάσει πλέον από ΟΦΗ (1-3), Ξάνθη (0-1) και ΑΕΛ (1-2), ενώ έχουν πάρει έναν βαθμό κι αυτόν στο 90’ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Χωρίς νίκη στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του είχε μείνει ο Παναθηναϊκός και την περίοδο 2012/13, όταν όμως είχε ισάριθμα ισοπαλίες, απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), Ατρόμητο (1-1), Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Άρη (1-1).

Οι «πράσινοι» έχουν να πάρουν μόνο έναν βαθμό σε τέσσερα διαδοχικά ματς ως γηπεδούχοι, ανεξάρτητα από χρονικό σημείο στο πρωτάθλημα, από την περίοδο 2006/07, όταν είχαν χάσει από Εργοτέλη (0-1), Ατρόμητο (1-2) και Άρη (0-1), ενώ είχαν έρθει ισόπαλοι με την Κέρκυρα (2-2).

Επίσης τρεις φορές από επαρχιακές ομάδες είχε χάσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του πέρα από την τρέχουσα περίοδο και το 2012/13, όταν είχε ηττηθεί από Λεβαδειακό (1-2), Ξάνθη (0-1) και Πλατανιά (0-1).

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button