Κουλούρης: «Σκληρή ομάδα η Λαμία»(vid)

Ο Ευθύμης Κουλούρης μιλά στην κάμερα του Novasports για την μάχη της κορυφής και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία.
Κάθε – επόμενος – αγώνας πλέον για τον ΠΑΟΚ έχει το χαρακτήρα του τελικού κι η εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα δεν αποτελεί εξαίρεση.
Η κάμερα του «novasports.gr» βρέθηκε την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» στη Νέα Μεσημβρία και κατέγραψε τη συνομιλία με τον Ευθύμη Κουλούρη – μεταξύ άλλων – για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, τον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΛ, το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, τη διαφορετικότητα του πράγματος με την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή τέτοια εποχή για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, τις από εδώ και πέρα προοπτικές, την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία αλλά και για την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ: «Νομίζω ότι από την αρχή του παιχνιδιού ήμαστε κυρίαρχοι. Κάναμε πολλές φάσεις και καθαρίσαμε το παιχνίδι από νωρίς, με τον κόσμο δίπλα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Για την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό των αγώνων: «Όλη η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο και το βγάζουμε, κλείνοντας τον αντίπαλο στα καρέ του. Όλες οι ομάδες παίζουν άμυνα καθώς γνωρίζουν το παιχνίδι μας και είναι δύσκολο να μας απειλήσουν. Παίζουμε πιο άμεσο ποδόσφαιρο» .
Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Σίγουρα υπάρχουν. Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι» .
Για τα ρεκόρ και το νικηφόρο σερί: «Δεν μας επηρεάζει αυτό. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά σήμερα βρισκόμαστε σε καλή φόρμα και συνεχίζουμε δυνατά» .
Για το τι απαντάει σε όσους κριτικάρουν το γεγονός απουσίας μεγάλων αγώνων στο νικηφόρο σερί: «Όλες οι ομάδες παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Θα έρθουν και τα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτά. Σειρά έχει η Λαμία και επικεντρωνόμαστε σε αυτή» .
Για την κατάσταση της ομάδας: «Δουλεύουμε με ένα σωστό πλάνο και προετοιμάζουμε σωστά το κάθε παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να τους κατακτήσουμε» .
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος τον Φεβρουάριο: «Είναι θετικό, αλλά θέλω να είμαστε πρώτοι τον Μάιο».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο: «Είναι μία δύσκολη ομάδα και έχουμε να την αντιμετωπίσουμε σε δύο παιχνίδια. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε γι αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο για δεύτερη σερί χρονιά» .
Για το γκολ του με τον Ατρόμητο: «Κάθε επιθετικός χρειάζεται το γκολ. Βρήκα δίχτυα στο Περιστέρι και βλέπω θετικά την συνέχεια» .
Για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία: «Είναι μία σκληρή ομάδα και ένα δύσκολο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε σωστοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» .
Για το γεγονός της απουσίας του κόσμου: «Σίγουρα θα μας λείψει ο κόσμος αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το τρίποντο. Όσο για τον κόσμο, θα τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ολυμπιακό» .
Αναλυτικά όλα όσα είπε ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» στο video του Novasports.gr.











