Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπάρχουν και χειρότερα…

Μπορεί να αγχωνόμαστε και βιαζόμαστε να τελειώσουν οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν θα υποδεχθούμε τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα…

Το ΔΑΚ Λαμίας έχει κλείσει με απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και οι εργασίες συνεχίζονται νύχτα-μέρα για να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το θέμα είναι να προλάβει ο Δήμος να έχει έτοιμο το γήπεδο στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Όμως, μπορεί να αγχωνόμαστε και κάποιοι να μην είναι καθόλου αισιόδοξοι, υπάρχουν και πολύ χειρότερα γήπεδα, που οι ομάδες τους συμμετέχουν χρόνια στη Σούπερ Λιγκ.

Μεγαλύτερο παράδειγμα αυτό του ΠΑΣ Γιάννενα, το οποίο εδώ και χρόνια έχει θέμα με τον αγωνιστικό χώρο και τίποτα δεν γίνεται να για βελτιωθεί η κατάσταση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την 2η αγωνιστική στην έδρα του, την ΑΕΚ ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό, το πότε θα είναι έτοιμες οι «Ζωσιμάδες» μιας και το εν λόγω ματς είναι το πρώτο εντός έδρας της νέας σεζόν.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τα έργα έχουν σταματήσει, με την δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα», να ζητά εξηγήσεις και να θέτει ερωτήματα τόσο για το πως ξεκίνησαν τα έργα, όσο για την σύμβαση που έχει υπογραφεί με τον εργολάβο, αλλά και για το αν υπάρχουν ποινικές ρήτρες για την καθυστέρηση.

Βεβαια, είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις το ΔΑΚΛ και οι «Ζωσιμάδες», αλλά μιλάμε για μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη και στο Europa League και γήπεδο δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν που να πληρεί τις προϋποθέσεις.

Όλα έχουν τον ίδιο παρανομαστή… όπως ενδιαφέρεται, ασχολείται!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button