Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική ήττα για Παναθηναϊκό

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά του στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 3-1 από τη Ντεν Χάαγκ.

Μόλις στο 3’ ο Χατζηθεοδωρίδης μετέτρεψε σε γκολ το καλό γύρισμα του Ρεγκάκου που κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια του ματς οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έδειξαν καλή εικόνα σε άμυνα και είχαν καλή κυκλοφορία. Παρ’ όλα αυτά, στο 20′ και στο 30′ το «τριφύλλι» δέχθηκε δύο πανομοιότυπα γκολ από τον Γκούσενς και τον Χούι, από ισάριθμες σέντρες του Μπέκερ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Δώνης έχασε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Ζανγκ έγραψε με δυνατό σουτ το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ (Α. Γκροενεντάικ): Τζούινκελς, Μπέουγκελσνταϊκ, Κάνον, Μπέκερ (62’ Νταλιμπάκερ), Ίμερς, Γκόουσενς, Πίνας, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπεργκ, Χόουι (70’ Ζανγκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (70’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (41’ Θεοχάρης), Μαυρομάτης (46’ Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46’ Οικονομόπουλος), Κάτσε (46’ Τζανδάρης), Στάικος (46’ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Ινσούα), Χατζηγιοβάνης (46’ Μουνιέ), Μπουζούκης (70’ Εμμανουηλίδης), Ρεγκάκος (46’ Σέχου).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button